top of page
20190622_212303_edited.jpg

DIENSTEN

Bekijk alle mogelijkheden die Cook-Inc jou te bieden heeft en neem snel contact met ons op!

FREELANCE CHEF

Plotselinge ziekte of een (onverwachte) piek kan voor behoorlijk wat stress in de keuken zorgen. Hierbij help ik je uit de brand. Met mijn jarenlange ervaring en flexibele houding pas ik me makkelijk aan de wensen van de keukenbrigade aan. Overal waar je een paar extra handen nodig hebt spring ik bij. 

Ook het tijdelijk vervangen van de (sous)chef behoort tot mijn mogelijkheden. Door mijn jarenlange ervaring in binnen- en buitenland en functies als souschef en chef-kok weet ik een team aan te sturen. Door onder andere mijn lidmaatschap bij de Koksgilde blijf ik op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen!

chef%20rick_edited.jpg

CATERING

CATERING

Ook op locatie gaan we graag de culinaire uitdaging aan. Geef je een feestje of een etentje, maar weet je niet hoe je invulling kunt geven aan de lekkere trek?

Deze zorgen nemen wij graag van jou over. In overleg is alles mogelijk en kunnen we met alle dieetwensen rekening houden.

 

Wil je je liever laten verrassen? Ook dat is mogelijk! Ik zorg voor een goed gevulde tafel, met hoogwaardige gerechten en optioneel bijpassende drankjes tijdens alle feesten en partijen. 

IMG_20200604_201733_788_edited.jpg

WORKSHOPS

De zon is weer doorgekomen en daarom wordt het weer hoog tijd dat men het BBQ-Vlammetje weer aansteekt en weer aan de BBQ gaat! 

 

Om verbrandde speklappen en zwarte hamburgers te voorkomen ben ik aan de gang gegaan om een leuke training / masterclass samen te stellen waarin we alle aspecten van het barbecuen  tegenkomen.

Lijkt dit je nou leuk? 

HOME COOKING

Vanuit uw eigen keuken serveer ik gerechten, gecreëerd naar eigen smaak door uw eigen inbreng. Binnen een mum van tijd is uw huis omgetoverd tot informeel restaurant, zonder dat u hier zelf de voorbereiding voor hoeft te treffen. Ik neem alles uit handen; van inkoop tot de afwas. U hoeft enkel te genieten van het gezelschap en de gerechten die speciaal voor u gemaakt worden.

Het diner zal er een zijn om niet meer te vergeten.

 

Voorafgaand bespreken we wensen en allergieën en daarop gebaseerd ontwikkelen wij samen een menu die volledig aan uw wensen voldoet. U bepaalt welke vorm uw etentje krijgt.

Van shared dining, een 21 diner of een barbecue tot een 7-gangen culinair menu; alles is mogelijk.

Laat u verwennen en verrassen met eerlijke en verse streekproducten.

IMG_20200314_100333_353_edited.jpg
IMG_20200620_081143_098_edited.jpg
bottom of page