top of page
chef rick-3.jpg

OVER

COOK-INC

IMG_20200314_093743_797_edited.jpg
Veel verse groente 

Kenmerkend voor mijn manier van koken?

Verse groente vormen steeds meer de basis van gerechten en spelen steeds meer de hoofdrol, vlees en vis worden steeds minder gegeten.

 

Ik laat je dus graag zien welke bijzondere dingen er met groenten mogelijk zijn. Laten we nu niet de boeman spelen over het eten van vlees en vis maar laat dit dan ook voor zich spreken en het dan ook echt smaken.

Echter heb ik het natuurlijk niet altijd te zeggen in de keuken.

 

Geen probleem! Met gemak schik ik me geheel naar het type opdracht en naar mijn opdrachtgever. Door mijn flexibiliteit en aanpassingsvermogen word ik regelmatig teruggevraagd door eerdere opdrachtgevers.

Dit is wat ik wil!

De liefde voor koken zat er bij mij al vroeg in: koekjes bakken, kleine dingen snijden en lekker eten maken. Het kon toen al niet gek genoeg en prachtig dat ik het vond! 

Thuis hielp ik mijn moeder met koken toen ik wat ouder was. Toen ik eenmaal in een professionele keuken ervaring op deed en naar de koksschool ging wist ik het direct:

dit is wat ik wil!

Sinds 2015 werk ik als freelance kok en ben ik in te huren door iedereen die een samenwerking met smaak als toekomst ziet.

Als freelance kok heb ik ervaring opgedaan in allerlei keukens; van groot tot klein, van sterrenkeuken tot aan brasserie. Het kan voor mij niet gek genoeg en geen uitdaging is mij te groot!

IMG_20200610_083000_407.jpg
bottom of page